Allright taas mennään - tarinoita tramppilaivoilta

Rauman merimuseolla on vielä yksi pehmeäkantinen myynnissä.

Kirjan kertomukset on julkaistu Vapaavahti-lehdessä kymmenen vuoden aikana. Tarinat on kirjoitettu osin uudelleen kirjaa varten ilman lehtitilan asettamia rajoituksia. Kirjassa on 176 sivua, noin 50 juttua ja parisataa värivalokuvaa.

Kirja valmistui painosta marraskuun 2013 alussa ja myytiin loppuun. Painoksesta tilattiin lisäkappaleita ja nekin loppuivat.

Merenkulkijoiden jälkipolvetkin pystyvät lukemaan kirjaa sujuvasti lopussa olevan kattavan slangisanaston avulla.

Allright taas mennään - tarinoita tramppilaivoilta kirjan julkaisutilaisuus pidettiin Rauman merimuseossa 12.11.2013. Klikkaa kuva-albumiin


Anonymous (ei varmistettu)

La, 02.11.2013 - 01:01

Tuleeko kirja saataville myös Elisa kirja -palveluun?

Kiitos kysymästä. Toistaiseksi ei ole aavistustakaan, mitä tuo Elisa kirja-palvelu tarkoittaisi käytännössä. Mielelläni otan vastaan apua ja neuvoja Äänimeren sivuston lisäksi muistakin myyntikanavista, kuin myös muistakin julkaisumuodoista kun kova- ja pehmeäkantinen paperikirja.

Kun maailma olisikin näin suloinen. Tuo firma vain haluaa pienkustantajan itse maksavan kirjansa muuntamisen biteiksi ja sitten he ottavat sen "myyntiin" ja vetävät hyvän siivun välistä. Helppoa rahaa...

Anonymous (ei varmistettu)

Pe, 15.11.2013 - 16:04

In reply to by Anonymous (ei varmistettu)

Kun vielä BTJ alkaisi maksaa asiallisesti kirjoista.

Anonymous (ei varmistettu)

To, 21.11.2013 - 16:20

Jutussa Ulosvientiä kirjoittaja kertoo että "Toisin kuin maissa ei laivayhteiskunnassa nauttinut suurta kunnioitusta ja arvonantoa pyrkimys hyötyä lähimmäisen puutteesta." Nykyjään lehtien etusivut on täysiä että aina varastetaan jos voidaan.

Anonymous (ei varmistettu)

Ma, 13.11.2017 - 13:22

Voit itse teettää kirjat digitaaliseen muotoon ja myydä niitä tästä sivulta pankki- tai luottokortilla maksettavina. Ei painokustannuksia, eikä käpistelyä tai postittamista. Kauppa käy itsekseen. Maksunvälittäjiä löytyy kyllä ja tekniikka myös. Sijoitus on pieni.